STIFTEN 2004

Sidste nyt

Snudens forgæves kamp for indhentning af det tabte fra 5. runde.

Blev det afgjort i 5. runde??? Ja, det gjorde det!

Kære gutter

Det er med stor glæde, at jeg kan annoncere en glædelig nyhed:

Fra næste sæson bliver Hr. Dion Hansen optaget som fuldgyldigt medlem i vor lille snævre kreds.

Han har samtidig lovet at varetage det meget tillidsfulde hverv som referent i mindst to sæsoner. Det er meget store sko der skal udfyldes efter Importpresidentens skriveblokeringer, der desværre satte en brat stopper for hans muntre skriblerier.

Vi ses på fredag.

Det bliver total grande.

Kh.Presi

Kære stiftologer

Så bliver det heldigvis snart tid til at klinke vores glas igen, og på fredag den 16-11-18 kl. 17.00, skal vi fugte vores ganer i 26 lækre juleøl. 

1. halveg bliver efterfølgende de samme øl fra år til år, og øllene er nøje udvalgt efter princippet, styrke og en høj læskende effekt.

Kh. Presi

Allerkæreste medlemmer

Hvordan kan jeg takke jer for jeres trofasthed og omstillingsparathed, I fortjener alle et stort gratiale, og jeg tror derfor, at der næste gang vil stå vand på bordet.

Lidt forsinket kom vi i gang  med smagningen, og konkurrencen var knivskarp, end ikke Pølles halvvejs opdatering blev der levnet plads til, og alle lurede på hinanden. Tamben kunne drive det vidt, og han har unægtelig potentialet til noget meget stort, hvis han kunne glemme løberiet, bare for en stund. Lystigt var det, at vort nye medlem Hermann vandt runden sammen med viceren og kassemesteren. Et lysende eksempel på, hvordan vor klubtrøje løfter og bærer hen i mod ølvisdom og sejre. Jyden er stærk og sej i år, skal han løbe med det i år, intet er afgjort ?

Ser frem til næste smagning.

Højt skum Presi

Højtærede medlemmer

Sidste runde blev en gyser, som Hitchcock ikke kunne have skrevet bedre,  og feltet er samlet som før en massespurt i Tour De France, efter en lang flad etape. Etapen var dog langtfra flad, og der var mange stigninger undervejs,hvor den humlede asfalt, bød på udfordringer af medlemmernes ganer, som kun et mesterfelt af Stiftens hårde drenge vil kunne bestride. Men alle er i spil til at vinde årets dyst, og de næste strabadser på humlebjergene må vise,  hvem der gode ben, ikke mindst i næsen. 

Jeg glæder mig ustyrligt til næste smagning, hvor vi skal optage Peter Hermann i vor lille sluttede kreds, og smage på en masse godt øl.

Højt skum og vel mødt.

Ærbødigst Le Presi.

Kære medlemmer

Så fik vi skudt den nye sæson igang med en juleølssmagning, der virkelig kunne mærkes i krop og sjæl, ikke mindre end 32 forskellige og vidunderlige julebryg blev det til. Ungdommen slog til og Tamberg og Sjønne lagde sig flot i front, men også en gammel kending gjorde sig bemærket, nemlig Jens Jyde, så gad vidst om han har fået indstillet snudeskaftet rigtigt til årets sæson, eller var det lykkedes for ham at fuske ordenligt. (Jeg vælger at tro på det første). Endelig lykkedes det for Le Presi at gøre sig dårlig, og han ligger nu som rosinen i pølseenden, kun lige overgået af sidste års nummer to, Pedro del Gardo. Så hvordan skal det dog gå i denne sæson, det bliver virkelig spændende ?

Inden slaget fandt sted, var de kære medlemmer igennem en stor julefrokost fra Lucullus, så de små maver for alvor var ved at sprække, og den kære Jens Jyde vandt den fine mandelgave. Men det var i sandhed en stor aften, for det var Stiftens 10 års jubilæum, og udover Le Presis tilbageblik på historien i klubben, fik hvert medlem overrakt et jubilæumglas, med en indgravering af en lille sommerfugl, en henvisning til klubsangen, forstås. Julefrokostdelen blev afsluttet med et trefoldigt leve for vor lille klub, og gid den må leve de næste 100 år.

Slutteligt vil jeg gerne ønske alle en rigtig god sæson.

Højt skum.

Ærbødigst Le Presi.

Allerkæreste og højtærede medlemmer.

Så blev årets mesterskab afgjort, og Presi kørte den hjem fra spids, og førte således fra start til slut. Tankerne ledes straks hen på Eddie Mercx, "Kanibalen", som på lignende vis, mestrede sin metier. Med fem Tour de France sejre, kunne han med lige så stor ret som Presi, dekorere sin gule trøje med fem stjerner, eller en stor fed megastjerne, hvis det ellers var det han havde ønsket at gøre. 

Med andre ord, er Presis præstation legendarisk, fem mesterskaber, hvor det sidste er anden gang i træk, må således siges at være mindeværdigt, og bør række til en buste, i det pureste guld.

Alle kender dog Presi's beskedenhed, og næste sæson, vil han gøre alt, hvad der står i hans magt, for ikke at vinde:

Stikke chili i næsen ? Binde et klæde for øjnene ? Eller stikke et par af Charlottes brugte  tamponer i næsen ?

Det ville være en sand skandale, hvis Presi vinder igen, så held og lykke, kære medlemmer, med den nye sæson.

Jeg glæder mig usædvanligt meget til julesmagningen.

Husk den starter kl. 17.00.

Højt skum.

Presi

Kære medlemmer

Så fik vi gjort kål på de mange spændende øl fra diverse ferierejser, og de gjorde et uudsletteligt indtryk på vore ganer. På papiret var det en ganske svær smagning, men ikke desto mindre bød aftenen på en stribe af flotte præstationer. Vores faste gæstesmager, Lars Ejby, med 15 point og  Søren P 17 point, et resultat som kun blev tangeret af ham selv, men også kassemesteren og Povl Wichmann lagde hårdt til med en pointscore på 16 point. 

Så alt i alt en flot runde.

Glæder mig til næste runde, hvor mesterskabet skal afgøres.

På snarligt humle gensyn.

Højt skum.

Presi.

Kære medlemmer

Efter sidste rundes smagning af øl fra specielt De Britiske Øer og Belgien, er feltet i toppen blevet en smule mindre, men alt kan ske endnu. Hvem ved om Søren Kok går i et soloudbrud, men måske styrter i sidste runde, og Bukh laver en formidabel enkeltstart, hvor han sætter alle deltagerne på plads, og laver en dobbeltscore ?

Jeg glæder mig uendelig meget til næste smagning, som bliver en ferieølssmagning. Viceren har haft en byge med hjem fra Frankrig, Wichmann fra det nordlige Frankrig og Belgien og endelig har webmasteren fundet nogle spændende øl fra Grækenland. Så spænd cykelhjelmen, og få smurt cyklen. 

Højt skum. 

Presi

Kære medlemmer

Endnu en stor aften i klubbens historie, hvor alle mand var mødt af huse, og de 9 fuldgyldige medlemmer og min kære broder sad bænket omkring det ovale bord. Det blev endnu en svær runde, og selvom smørrebrødet i vores små mavser gjorde godt, ak ja så blev det ikke til nogen stor pointhøst for nogen af os. Det skal dog pointeres at Le Presi endnu engang forsøgte at gøre sig dårlig, dog uden held. Status er derfor den samme, Presi ligger på førstepladsen sammen med Pedro, og mange ville mistænke Presi for at køre den fra spids, men næste smagning må det være muligt for et af de øvrige medlemmer at træde lidt mere i karakter. 

Glæder mig til næste smagning.

Højt skum. 

Kh. Presi

Kære medlemmer

Uh ha, hvor vi glædede os til denne smagning, det virkede som om, at det havde været uendelig lang tid siden, vi havde klinket vore glas imod hinanden, og det blev en stor aften. Alle mand havde meldt deres ankomst, så 9 gæve mænd sad klar omkring det ovale bord. Øllene var af ganske høj kvalitet, og der blev ikke hældt meget i den, af David medbragte, nye ølkande. 

Som den ædle og store sportsmand Le Presi er, ville han gerne udvise ægte sportsmandsship, "ved at gøre sig dårlig", for det vil ville da være en ulykke, hvis han blev mester igen i år, men ak og ve, det lykkedes ikke, så Pedro del Gardo og Le Presi løb med sejren, med 14 point. Allerværst gik det dog for Jyden med kun 7 rigtige, han havde åbenbart ikke fået indstillet næsen rigtigt, den stakkels mand. 

Ak ja, hvordan skal det gå, næste gang må Le Presi smage med det ene øje lukket ? Lugte til hundetis imellem hvert glas øl ? Sidde på pub hele eftermiddagen før aftenens smagning ? En ting er dog sikker og vist, han skal nok gøre sig dårlig igen. 

Højt skum. 

Le Presi. 

Kære medlemmer

Så blev den nye sæson skudt igang, og hvilken omgang !!

Der blev smagt på 28 forskellige julebryg, og sandelig siger jeg eder, det var ikke for børn, med en alkoholstyrke fra 6,2 % til 12 %, hvor langt de fleste lå på over 7,5 %, ja så overmandede det en del af flokken, og således måtte tre unavngivne personer, (Lars Ejby, Søren Pedersen og Povl Wichmann), forlade selskabet allerede inden afslutningen på anden runde. En meget utilstedelig handling, som der efterfølgende vil blive slået hårdt ned på, i form af en klækkelig bøde, herfra forslåes 100,-

Enden på smagningen blev, måske ikke helt uventet, at Jens Jyde og Le President lagde sig i spidsen med 12 point, men alt er fortsat åbent, hvem der bliver den kommende Champ ??

Sikkert var det dog, at Le President skulle kåres som Champ for fjerde gang, en præstation som det vil tage nogle år at tangere, så han er i sandhed en stor mester, og den nyindkøbte gule trøje, med de fire stjerner, sad smukt på hans drengede og muskuløse krop. 

Et andet vigtig punkt på denne store aften, var den årlige generalforsamling, hvor der næsten på alle poster var genvalg, idet Peter Mygind Leth blev valgt til ny webmaster, efter det afgåede medlem, Niels Krogh, som nedenfor beskrevet. 

Vi vedtog endvidere en kontingentstigning på 100,- pr. halvår, således at vi nu indbetaler 500,- pr. halvår. 

Årets mad blev leveret af Lucullus, og var som vanligt af overordentlig høj kvalitet, så vi var både glade og mætte, da vi forlod spisebordet. Årets mandelgave blev vundet af Peter Mygind Leth. 

Glædeligt var det dog, at vi kunne optage et nyt medlem i blandt os, den navnkundige Povl Wichmann, der bydes hjertelig velkommen i vor lille klub, vi håber alle på, at han vil stortrives. 

Med ønsket om et nyt og godt ølår. 

Højt skum. 

Ærbødigst

Le President

Nyt nyt nyt:

Vi har fået den triste meddelelse, at Krogen forlader vor lille flok, ære være hans minde. 

Krogen har igennem en længere årrække været webmaster, en opgave han til fulde har formået at varetage på allerbedste vis, og hans skarpe pen og filurlige nordjyske humor var således med til gøre vor hjemmeside både morsom og attraktiv.  

Men det kneb med motivationen det sidste års tid, og han har derfor truffet den svære beslutning, både for ham og os, om at forlade vor flok. 

Han bliver svær at undvære, og hans kommentar: " Den ville være god til mad" eller den altid morsomme kommentar om, "nu skal det ikke blive for hyggeligt", ja for ikke at glemme hans rustne stemme når fællessangen runger,  når vi i en højere sags tjeneste sjunger vor klubsang, det er i sandhed et stort savn. 

Åh jeg kunne fortsætte side op og side ned, men jeg orker det ikke, min pen virker og øjet fyldes med tårer. 

Så sluttelig:

Ære være hans minde !

Le Presi

Nyt Nyt Nyt

Endnu et af vores trofaste og ærede medlemmer har valgt at forlade os, og denne sorg bliver også for alvor svær at sluge. 

Hr. Jens Iver Corydon Kragh har truffet den svære beslutning, af flere forskellige årsager. Kragh led i flere år af en voldsom forhudsforsnævring og efter flere år som homoseksuel var hans tarm blevet mishandlet helt unødigt og i en sådan grad, at det var svært for ham at sidde på vores fine klubstole. Endvidere skænkede hans smukke hustru ham to vidunderlige kid, og det var for alvor med til at slå det sidste søm i hans ligkiste,(Læs:medlemskab), og han nåede aldrig at komme hel tilbage efter en længere tids barselsorlov, det var unægtelig en for svær fødsel. Derudover har Kragh angivet andre stærkt personlige årsager til sin udmeldelse, som jeg desværre ikke kan løfte sløret for. 

Denne udmeldelse har ramt meget hårdt, og Hr. Kraghs gode og smittende humør bliver svær at undvære, ligesom de mange nøgenbilleder af hans kone. 

Ære være hans minde. 

Ærbødigst Le President

Oktobermødet blev ikke nogen spændende omgang. Jo øllet er altid ok/super, men... Snudelethens svagpisseri med udeblivelsen fra sidste møde, blev desværre udslagsgivende for årets resultat.

Der blev simpelthen for langt op i kampen om den gule førertrøje for næste sæson. Bedre held næste år.

Går man ind på siden med mødelisten, kan man se placeringer for 2. og 3. pladsen, samt highscoresnit for årenes pokalmestre.

Der er ændret lidt i sideopstillingen, men kig i søjlen til venstre og vælg.

Husk at næste mødestarter kl. 17.00, altså den 13-12-13 og husk kalenderen. 

Det er endvidere vigtigt at melde tilbage om I deltager denne gang, i forhold til bestilling af mad. 

NB: For ikke at nogen skal føle sig udenfor gengives herunder teksten til foreningens endnu uovertrufne slagsang - lær den og giv den gas.
 PS. (Bjørn synger normalt for!!).

"Lille sommerfugl"

I en dejlig have, fyldt med gylden sol
Fyldt med duft af lilje, rose og viol
Møder vi hinanden, jeg er tung og træt
Du på hvide vinger, svinger dig så let
Lille sommerfugl, lille sommerfugl
Flyv fra blomst og til blomst, fra skjul til skjul
Når jeg ser på dig, ja, så tænker jeg
Hvem der bare var sommerfugl.

Er violen troløs, straks du finder trøst
Tæt ved liljens varme, jomfruhvide bryst
Men til rosens favntag snart du kaldes bort
Himlen er så blå, og livet er så kort
Lille sommerfugl, lille sommerfugl
Flyv fra blomst og til blomst, fra skjul til skjul
Når jeg ser på dig, ja, så tænker jeg
Hvem der bare var sommerfugl.

Lille glade flyver under himlens blå
Din er hver en blomst, som solen skinner på
Først når jorden dækkes tæt af gyldent løv
Folder du din vinge træt og bli’r til støv
Lille sommerfugl, lille sommerfugl
Flyv fra blomst og til blomst, fra skjul til skjul
Når jeg ser på dig, ja, så tænker jeg
Hvem der bare var sommerfugl.

Lille sommerfugl, lille sommerfugl
Hvem der bare var sommerfugl.