Smagning februar 2008

Ølliste til smagningen den 8. februar 2008:

 

Nr.

Ølsort

Land

Rigtige gæt

1

Baltas, Hvedeøl

Litauen

7

2

Kongens Bryghus, Gase Hvid

Danmark

7

3

Kongens Bryghus, Taffeløl

do.

5

4

Kongens Bryghus, Langfartsøl

do.

4

5

Bornholmer Bryg, Mørk Øl

do.

5

6

Bornholmer Bryg, Stout

do.

8

7

Forsøgsbryg, Refsvindinge Brygh.

do.

3

8

B, Harboe Bryggeri

do.

4

 

Nr.

Ølsort

Land

Rigtige gæt

9

Samson, Budweiser Bier

Tjekkiet

3

10

Papst Bier

Tyskland

3

11

Samuel Adams, Boston Lager

USA

2

12

100, Nøgne Ø Bryg

Norge

6

13

Pale Ale, Ølfabrikken

Danmark

5

14

Cream Ale, Ølfabrikken

do.

0

15

Brown Ale, Ørbæk

do.

6

16

Barley Wine, Ørbæk

do.

6


Kommentar til ølsmagningen den 8. februar 2008.

 

Der blev indkaldt til tidligt fremmøde for at få samlet klubstolene, hvilket gik perfekt. Herefter stod Viceren og Jens jyde for fordelingen af øllet i flaskerne, så runden kunne sættes i gang. Seksten øl fordelt på fem udenlandske og 11 danske skulle afprøves. Og denne gang var der ikke så stor tvivl om aftenens øl, som blev Pale Ale fra Ølfabrikken med fem stemmer. Baltas fik to stemmer og Taffeløllen en stemme.

 

Undervejs blev der talt om navn på trøjerne og et logo til klubben. Den gule skal selvfølgelig bæres af Number one. Den røde/prikkede skal bæres af omganges højdespringer, dvs. den som fik forbedret pointhøsten mest i forhold til den forrige omgang og den grønne – ja, hvad med den den? Det kunne måske være et eller andet med et gennemsnit. Kom/send dit forslag til Le Presidente eller undertegnede.

 

Umidlerbart skal Jens Krag bære den gule trøje, Le Presidente den røde med en stigning i pointhøsten på over 80 % fra runde 1 til runde 2 og den grønne kunne evt. gå til Jens Jyde, som har det næstbedste pointsnit på 11,50 efter Krags på 12,00. Pointsnit er nok ikke det mest retfærdige. F.eks. kunne Lasse komme til at gå med trøjen resten af året med et foreløbigt snit på 11,00, hvor vi andre med en enkelt dårlig runde hurtigt kan ryge ned under dette gennemsnit. (Bedre forslag ønskes!).

 

Logoforslag – du behøver ikke tegne et, men kom med et forslag, så skal en anden nok prøve at tegne noget, som svarer til.

 

Billetter til Koldingturen/ølfestival den 29. februar er indkøbt. Mødetidspunkt meddeles senere. Vi kører med tog fra banegården.

 

Venlig hilsen Krogen.