Generalforsamling 2007

Det årlige julemøde er også årets generalforsamling.

Her giver formanden Le Presidente sin beretning, regnskabet godkendes osv. Samtidigt overrækkes pokalen til årets klubmester. De første to gange blev det Le Presidente himself, men i 2008 skulle det gerne blive anderledes.

Efter de første tre runder er der andre og flere gode bud, men det kan hurtigt ændre sig. Et enkelt afbud eller to kan koste pokalen i den sidste ende. Ligeledes er julemødet første runde i det kommende års konkurrence om den "fine" vandrepokal.


Ølliste til generalforsamlingen den 14. december 2007:

 

Nr.

Ølsort

Land

Rigtige gæt

1

Julehvede, Indslev Bryggeri

Danmark

7

2

Julehyg, Refsvindinge Bryggeri

do.

7

3

Skands Julebryg

do.

0

4

Stjernebryg, Herslev Bryghus

do.

1

5

Willemoes Jul 2007

do.

1

6

Frederiksodde Julebryg 2007

do.

2

7

Lille Julebryg, Fredericia bryghus

do.

7

8

Ærø Juleale

do.

1

9

Julekræs 2007, Stevns Bryghus

do.

3

10

Mikkeller, Santas Little Helper 2007

do.

7

 

Nr.

Ølsort

Land

Rigtige gæt

11

Jelling Jól, Jelling Bryghus

Danmark

5

12

Fanø Julebryg

do.

5

13

Hjertenfri Julebryg, Warwik Brygh.

do.

4

14

Kloster Jul, Ølfabrikken

do.

1

15

Julebryg, Aarhus Bryghus

do.

2

16

Julemumme, Kongens Bryghus

do.

2

17

Christmas

Belgien

4

18

Péré Noel

do.

4

19

Jenlain Noel

Frankrig

2

20

Menabrea e Figli, Christmas Beer

Italien

3Kommentar til generalforsamlingen december 2007.

 

Efter beretningen fra Le Presidente kunne pokalen, som årets mester overrækkes til samme person. Der var ellers lagt billet ind på pokalen fra flere, men et par afbud kostede dyrt i den samlede stilling. Beretning og valg blev overstået med godkendelse og genvalg med stort bifald til alle.

 

Det blev vedtaget, at klubben skal have fremstillet en henholdsvis GUL førertrøje, en GRØN pointtrøje og en PRIKKET bjergtrøje. Selve ”navnet” tages op senere – og hvordan de skal fordeles fra gang til gang. Ligeledes indkøbes stole til klublokalet.

 

Ellers var der linet op med en perlerække af danske julebryg samt fire styk fra det store udland – tyve (20) i alt. Og der blev virkeligt gået til stålet. Hele tre topscorerer med tolv point. Det var faktisk kun Le Presidente Ejby og Vicepresidente David, som faldt helt ved siden af med kun seks (læs 6!!!) rigtige.

 

Aftenens øl var der stor uenighed om. To stemmer på henholdsvis Julemumme, Jenlain Noel og Skands Julebryg. Og her må klubbens vedtægter så tages i brug af Le Presidente, som har det sidste ord – Skands blev således aftenens ”vinder”.

 

Selve smagningen blev således første runde af fem for at finde frem til næste sæsons vinder af den eftertragtede vandrepokal.

 

Jens Jyde, Jens Krag og Krogen fik alle 12 point. Krogen placeres som nummer 1 (fik først samlet 12 point). Jens Krag placeres som nummer 2 (fik først 11 point) og Jens Jyde placeres derfor som nummer 3. Herefter følger Bukh med 10 point, Søren med 10 point, Le Presidente med 6 point og sidst Viceren også med 6 point.

 

Venlig hilsen Krogen.