Sæsonen 2020

Stillingen 2020

Place

ring

Navn

1.

møde

2.

møde

3.

møde

4.

møde

5.

møde

6.

møde

Score før

Score samlet

1

Povl

18

 15

 

 

 

 

 

 33

2

Søren

16

 15

 

 

 

 

 

 31

3

Sjønne

17

 14

 

 

 

 

 

 31

4

Jens

13

 14

 

 

 

 

 

 27

5

Kassemester N. Bukh

14

 13

 

 

 

 

 

 27

6

Vicepresident primera David

18

   7

 

 

 

 

 

 25

7

Peter ”Poulidor” Vice.P.sec.

12

 13

 

 

 

 

 

 25

8

Lasse

11

 13

 

 

 

 

 

 24

9

El Presi. Je suis Le Stift

12

 11

 

 

 

 

 

 23

10

Del Gardo

  8

 10

 

 

 

 

 

 18

11

Dion

  8

 

 

 

 

 

 

 

 

Lars Raúl

DNF

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1.ølmøde/Julefrokost 29.11.201

Vi var alle bænket i El Presis dejlige spisestue til opstarten af den nye sæson. Vores højtærede, ydmyge og elskede Presi havde endda set i nåde til sit folk og skåret julesmagningen ned til de oprindelige 24 øl. Stor tak for det!

Efter en første halvleg med 10 gengangere fra sidste år var feltet allerede spredt ud over hele ruten. Om det skyldtes den kraftige sidevind som procenterne medførte, eller om nogle ryttere ikke har passet vintertræningen skal undertegnede ikke udtale sig nærmere om.

I pausen og inden generalforsamlingen og præmieoverrækkelsen skulle vi lige igennem den store julefrokost fra Lucullus, for som skrevet står Matthæusevangeliet 4,4 "Mennesket skal ikke leve af brød alene".

Med kallunen godt fyldt sad vi alle og nød El Presis dybsindige og bevingede ord, da han endnu en gang leverede en tale af uovertruffen kvalitet. Talen blev fulgt op af flere udnævnelser, da Secundo Vicepresidente David blev udnævnt til Primera Vicepresidente David og Peter "Poulidor" blev udnævnt til Secundo Vicepresidente. Således med hoffet i orden fortsatte vi til præmieoverrækkelsen. Her brillerede Kassemesteren endnu en gang med de dejligste ølgaver til de tre på podiet. Povl, Peter "Poulidor" og Søren.

Og så skulle vi jo til det. Det kunne ikke udsættes længere. 2. halvleg gik i gang. Puha! Kallunen var godt nok fyldt godt op, og der var ikke plads til meget øl. Heldigvis var variationen af øllene større i 2.halvleg, og der var mange, der fik scoret flere point end de gjorde i 1. halvleg.

Alt i alt en dejlig start på den nye sæson. Vi ses til marts hos Povl

Aftenens øl blev Gouden Carolus Christmas med 3 stemmer. Liefmans Kriek Brut fik 2, og der var en stemme til øl nr 1, 2, 5, 10 og 22.

 

2. ølmøde 6.3.2020

Vi var endelig samlet igen efter endnu en meget lang vinterpause. Vi mødtes i importpræsidenten stue, hvor alle var mødt frem undtagen Vicepresidente Primera David.

Vi lagde ud med håndtryk og krammere samt, uden for konkurrencen selvfølgelig, at dele en Coruna, som Søren havde medbragt, bare sådan for at markere vores indstilling til den sag. Alle holdt sig også stik mod sundhedsstyrelsens anbefalinger tæt sammen på første halvdel af dagens etape, således at alle lå med 6 - 8 rigtige ved pausen. Men var det alligevel indflydelsen af Coruna der gjorde, at den ellers aldeles dejlige etape blev kørt uden topresultater?

Anden halvdel var en ægte bjergetape med ikke mindre end 9 stigninger på 10 % eller der over. Der var kun en enkelt stigning på 9 %, der måtte nøjes med at blive kategoriseret som en bakke. Et terræn som ligger aldeles godt til vores Højtærede, ydmyge og elskede El Presi. Men et voldsomt styrt, hvor hjulene bogstaveligt knækkede under ham, satte ham desværre helt af feltet, og han måtte trille i mål et godt stykke efter feltet, kun støttet af sin altid loyale hjælperytter Del Gardo. Han havde dog hele feltets sympati, og alle udviste stor omsorg for vores store Presi, der måske aldrig har været mere elsket, for som Oscar Wilde sagde:”Alle kan sympatisere med en lidende ven, men det kræver en meget fin natur at sympatisere med en vens succes”.

Alle andre ryttere holdt sig samlet og sluttede den virkelig dejlige men svære smagning med 13 - 15 point.

Aftenens øl blev Marshal Zhukovs Imperial Stout fra Cigar City med 5 stemmer. Der var dog også store roser til Herslevs Mark Æble, der virkelig overraskede positivt.

Vi ses igen d.24.4. hos Hr.Bukh.

Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE