Sæsonen 2020

Stillingen 2020

Place

ring

Navn

1.

møde

2.

møde

3.

møde

4.

møde

5.

møde

6.

møde

Score før

Score samlet

1

Vicepresidente Primera David

18

 

 

 

 

 

 

 

2

Povl

18

 

 

 

 

 

 

 

3

Sjønne

17

 

 

 

 

 

 

 

4

Søren

16

 

 

 

 

 

 

 

5

Kassemester N. Bukh

14

 

 

 

 

 

 

 

6

Jens

13

 

 

 

 

 

 

 

7

Peter ”Poulidor” Vice.P.sec.

12

 

 

 

 

 

 

 

8

El Presi. Je suis Le Stift

12

 

 

 

 

 

 

 

9

Lasse

11

 

 

 

 

 

 

 

10

Del Gardo

  8

 

 

 

 

 

 

 

11

Dion

  8

 

 

 

 

 

 

 

 

Lars Raúl

DNF

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1.ølmøde/Julefrokost 29.11.201

Vi var alle bænket i El Presis dejlige spisestue til opstarten af den nye sæson. Vores højtærede, ydmyge og elskede Presi havde endda set i nåde til sit folk og skåret julesmagningen ned til de oprindelige 24 øl. Stor tak for det!

Efter en første halvleg med 10 gengangere fra sidste år var feltet allerede spredt ud over hele ruten. Om det skyldtes den kraftige sidevind som procenterne medførte, eller om nogle ryttere ikke har passet vintertræningen skal undertegnede ikke udtale sig nærmere om.

I pausen og inden generalforsamlingen og præmieoverrækkelsen skulle vi lige igennem den store julefrokost fra Lucullus, for som skrevet står Matthæusevangeliet 4,4 "Mennesket skal ikke leve af brød alene".

Med kallunen godt fyldt sad vi alle og nød El Presis dybsindige og bevingede ord, da han endnu en gang leverede en tale af uovertruffen kvalitet. Talen blev fulgt op af flere udnævnelser, da Secundo Vicepresidente David blev udnævnt til Primera Vicepresidente David og Peter "Poulidor" blev udnævnt til Secundo Vicepresidente. Således med hoffet i orden fortsatte vi til præmieoverrækkelsen. Her brillerede Kassemesteren endnu en gang med de dejligste ølgaver til de tre på podiet. Povl, Peter "Poulidor" og Søren.

Og så skulle vi jo til det. Det kunne ikke udsættes længere. 2. halvleg gik i gang. Puha! Kallunen var godt nok fyldt godt op, og der var ikke plads til meget øl. Heldigvis var variationen af øllene større i 2.halvleg, og der var mange, der fik scoret flere point end de gjorde i 1. halvleg.

Alt i alt en dejlig start på den nye sæson. Vi ses til marts hos Povl

Aftenens øl blev Gouden Carolus Christmas med 3 stemmer. Liefmans Kriek Brut fik 2, og der var en stemme til øl nr 1, 2, 5, 10 og 22.

Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE